Ale!
Trove at003 Provinssi-ruokapöytä ja Kartanotuoli Anttiina
Trove at003 Provinssi-ruokapöytä ja Kartanotuoli Anttiina

Provinssi-ruokaryhmä tolppajaloilla ja Kartano-tuoleilla

1330,00 2367,00 

Massiivimäntyinen Provinssi-ruokaryhmä Kartano-tuoleilla – Suomalaista käsityötä parhaimmillaan. 3 eri kokoista ja 9 eri väristä ruokaryhmää valmiiksi hinnoiteltuna. Toisesta tuotekuvasta näkee tolppajalan mallin. Sama jalka lyhyempänä myös Provinssi-sohvapöydässä. Olkaa hyvä ja käykää pöytään!

Poista
tuotetunnus (SKU) at001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Anttiina suunnittelijoiden päämääränä on tuotteiden kauneus ja käytännöllisyys. Lukuisat pienet yksityiskohdat luovat Anttiinasta kodin keskipisteen. Tuotteemme ovat persoonallisia ja käyttöystävällisiä, jotka soveltuvat myös julkisiin tiloihin.

Provinssi-malliston hoito-ohje: Provinssi-mallistossa käytettävän Osmo color-puuvahojen pohjana ovat luonnon kasviöljyt ja kasvivahat. Puuvahojen raaka-aineena käytetään auringonkukkaöljyä, soijaöljyä, karhiaisöljyä sekä candelilla- ja carnauvahaa. Niiden avulla Provinssi-kalusteille saadaan hyvin pyyhkimistä ja nesteitä kestävä pinta. -Provinssi-kalusteiden tavanomaiseen viikkosiivoukseen tai päivittäiseen pyyhkimiseen sopii nihkeä siivousliina. -Puhditukseen ja huoltokäsittelyyn sopii parhaiten Osmo color läpikuultava nro. 3032, joka on väritön, runsaasti öljyä sisältävä tuote. Sillä saadaan puupinnalta poistetuksi vaikeampikin pinttynyt lika. Ravistele purkkia hyvin ja kaada hoitovaha suoraan käsiteltävälle pinnalle tai rätille, jolla levität aineen. Anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja pyyhi se pois puhtaalla, nukkaamattomalla ja värjäämättömällä rätillä. Pinta voidaan kiillottaa noin tunnin kuluttua vahauksesta, kun hoitovaha on kuivunut.

Aineen riittävyys uusintakäsittelyssä on noin 1 litra 25 neliölle eli desilitra 2,5 neliölle. Aine kuivuu huoneenlämmössä noin kahdessatoista tunnissa, mutta ennen huonekalujen tai kalusteen käyttöönottoa on tarpeen tarkistaa, että pinta ei tunnu tahmealta. Pinnan kuivuttua sitä voidaan kiillottaa esim. karkealla puuvillakankaalla. -HUOM! Osmo color läpikuultava puuvaha sisältää kuivuvia kasviöljyjä. Siksi on olemassa tahriintuneiden rättien tms. itsesyttymisvaara. Älä purista rättejä tiukkaan myttyyn. Hävitä käytön jälkeen asianmukaisesti.

Lisätiedot

Koko

, ,

Väri

, , , , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Provinssi-ruokaryhmä tolppajaloilla ja Kartano-tuoleilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *