Podium Bronze-jenkkisänky Uni-showroom pakettina

1940,00 €
Troven hinta!
1552,00 €

5.00 out of 5

Hyvän Unen Asiantuntijalta sinulle valmiiksi mietetty Uni-Showroom sänkypaketti! Viscoelastinen, käännettävällä välipatjalla varustettu jenkkisänky. Tähän pystyy vain Podium Bronze-mallisto. Käännettävyyden ansiosta voit säätää sängyn kovuutta ja samalla sängyn käyttöikä pitenee! Näyttävä jenkkisänky Strong base-alarungoilla jalkoineen sekä yhtenäisellä välipatjalla, petauspatjalla ja hygieniasuojalla. Valmistetaan Suomessa Unessin tehtaalla Seinäjoella. Tässä jenkkisänky menestyjälle. 3. paikka Podiumilla on teidän!

Poista
Tästä petauspatjan valintaan
tuotetunnus (SKU) pd003 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Podium-patjamallisto on suunniteltu täyttämään vaativatkin toiveet. Mallistossa on käytetty hyväksi havaittuja materiaaliratkaisuja sekä käytännönläheistä suunnittelua. Podium Bronze-sarjassa runkopatjojen korkeus on 30 cm. Runkopatjat koostuvat massiivipuisesta runko-osasta ja 12 cm korkeasta laadukasta ja jämäkästä vaahtomuovista sekä sen päällä olevasta 3 cm kerroksesta mukavan pehmeästä viscoaelastisesta vaahtomuovista. Kaikki tämä verhoillaan näyttävällä huonekalukankaalla jossa on joustokangas ikkuna nukkujan kohdalla. 7 cm paksun yhtenäisen visco-petauspatjan ansiosta tässä sängyssä on 10 cm paksusti lämpöön ja painoon reagoivaa materiaalia. Tämä mahdollistaa sen että Podium Bronze-patjat muotoutuvat erinomaisesti nukkujan vartaloon ja tukevat sitä juuri oikealla tavalla. 20 cm korkeiden tammijalkojen kanssa tämän Podium Bronze-sängyn petauspatjan yläpinta on noin 57 cm korkeudella. Petauspatja verhoiltu valkoisella joustokankaalla jossa aaltotikkaus. Edullisessa hintaluokassa laadukkaan viscopatjan ominaisuudet. 3. paikka Podiumilla on teidän!

Koko

,

2 reviews for Podium Bronze-jenkkisänky Uni-showroom pakettina


 1. 5 out of 5
  Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  :

  Kävimme loppukesästä ohikulkumatkalla Tuurinportin Uni-showroomissa Tuurissa, jossa pääsi näppärästi testaamaan paikanpäällä erilaisia sänkyvaihtoehtoja. Siellä meitä palveli oikein mukava miesmyyjä, joka kertoi ammattitaitoisesti meille eri vaihtoehdoista ja minkälainen sänky sopisi meille parhaiten. Tarkoitus oli katsella lähinnä tämän hetkistä tarjontaa, mutta kotiin takaisin päästyämme tämä sänky jäi mieleen ja oli ehdottomasti ostamisen arvoinen. Sängyn tilasimme jälkeenpäin netistä Troven sivuilta ja en voi muuta kuin olla tyytyväinen. Toimitusaika oli kohtuullinen. Ennen heräilin yöllä monet kerrat ja uni oli levotonta, mutta nyt herään vasta aamulla herätyskelloon 🙂 Ehdottomasti suosittelen!

 2. 5 out of 5
  Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  :

  Ja täydet 5 tähteä vielä!

Lisää arvio